Woodlawn (2015)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Woodlawn (2015)

7611
123 min
Viti: 2015 Cilësia: HD IMDb: 6.5

Një djalosh gjimnazist me dhunti ne futboll duhet të mësojë përqafojë talentin dhe besimin e tij ndërkohë që ndeshet me tensionet raciale brenda dhe jashtë fushës.