Wind River (2017)

Loading...

Wind River (2017)

4816
Viti: 2017 Cilësia: Full HD IMDb: 7.9

Një gjuetar ndihmon të zbardhet vrasja e një të reje indiane dhe e përdor çështjen si mjet shpagimi për një veprim të papërgjegjshëm të mëhershëm që përfundoi në tragjedi.