We Were Soldiers (2002)

Loading...

We Were Soldiers (2002)

3970
Viti: 2002 Cilësia: HD IMDb: 7.2

"ISHIM USHTARE" : Historia e betejës së parë masive ne fazën amerikane te Luftës së Vietnamit dhe e ushtarëve që e luftuan në të dy anët. Ndërkohë, gratë e tyre prisnin me ankth në shtëpi per lajmin e mire apo lajmin e keq.