Victoria (2016)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Victoria (2016)

1581
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 6.3

Victoria është një avokate 30-vjeçare, e cila kërkon stabilitet dhe dashurinë e vërtetë në jetën e saj duke luftuar me të kaluarën. Më në fund, ajo e kupton se dashuria jo gjithmonë duhet kërkuar.