The Worthy (2016)

Loading...

The Worthy (2016)

3150
99 min
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Pasi shumica e ujit në botë është helmuar, një grup i vogël të mbijetuarish që jetojnë pranë një rezervati ujor futen në një lojë vdekjeprurëse si macja me miun dhe duhet të mbrojnë veten nga mysafirë që nuk janë ashtu si duken.