The Salesman (2016)

Loading...

The Salesman (2016)

2543
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 7.9

Ndërkohë që një çift punon në shfaqjen "Vdekja e shitësit" gruaja e një mësuesi sulmohet në shtëpinë e saj të re. Burri është i vendosur të kërkojë dhe gjejë autorin e krimit për traumën e gruas.