The Lover (1992)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

The Lover (1992)

16772
Viti: 1992 Cilësia: HD IMDb: 6.9

KUJDES, FILMI PERMBAN SKENA TE FORTA EROTIKE! KESHILLOHET PER MOSHA MBI 18 VJEC! Rrëfenja e romancës se ndaluar mes një adoleshenteje franceze dhe një burri kinez mes përgjegjësive për veprimet e tyre dhe peripecive të kohës...