The Lost Brother (2017)

Loading...

The Lost Brother (2017)

1600
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 6.7

Setarti një i papunë udhëton nga Buenos Aires për në qytezën e vetmuar në provincën Çaço për funeralin e nënës dhe vëllait të tij. Ai shoqërohet me Duarten një gangster vendas dhe mundohet të gjejë paratë për të shkuar në Brazil.