The King (2017)

Loading...

The King (2017)

4714
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 7.0

Park-Ta-Su lindi në një familje të vështirë. Një ditë ai vendosi të bëhej prokuror. Ai u pranua në një nga universitete më të mira në Korenë e Jugut dhe e arriti ëndrrën e tij. Park-Ta-Su është një nga prokurorët më të mirë edhe pse i ri. Gjithçka ndryshon kur Ta-Su takon Han-Kang-Sikun, prokuror me pushtetin e një mbreti.