The Girl in the Spider’s Web (2018)

The Girl in the Spider’s Web (2018)

464
Viti: Cilësia: HD IMDb:

Piratja e re kompjuterike Lisbeth Salander dhe gazetari Mikael Blomkvist e gjejnë veten të ngecur në një rrjetë spiunësh, kriminelësh kibernetikë dhe zyrtarësh të korruptuar të qeverisë.Loading...