The Darkest Minds (2018)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

The Darkest Minds (2018)

1520
Viti: Cilësia: HD IMDb:

The Darkest Minds do të fillojë të shfaqet nëpër kinema që nga 3 gushti. Ky është zhanri fanta-shkencë/thriller dhe zgjat një orë e 45 minuta. Filmi tregon për një botë të sulmuar nga një virus, i cili manifestohet te adoleshentët duke iu dhënë superfuqi. Gjithkush nën moshën 18-vjeçre është i frikësuar nga të moshuarit, sepse i mbledhin në kampe deri sa të gjendet zgjidhja. Por, një grup adoleshentësh nuk pajtohet dhe rezistojnë deri sa ta marrin nën kontroll të ardhmen.