The Babadook (2014)

Loading...

The Babadook (2014)

4152
93 min
Viti: 2014 Cilësia: HD IMDb: 6.8

Një nënë e vetmuar e cila është braktisur nga burri i saj që kishte vdekur në një aksiden, përballet me fikën e një ditari i cili trazon djalin e tij dhe shume shpejt ajo duhet te luftoj kunder keti perbindeshi.