Super Troopers (2001)

Loading...

Super Troopers (2001)

254
Viti: 2001 Cilësia: HD IMDb: 7.1

Pesë policë të shtetit të Vermontit, shakaxhinj energjikë me një dëshirë të paparë për t’i djallosur gjërat, përpiqen të shpëtojnë punën e tyre dhe ia kalojnë policisë së shtetit duke zgjidhur një çështje.