Super Troopers 2 (2018)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Super Troopers 2 (2018)

1537
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.6

Kur lind një mosmarrëveshje kufitare midis SHBA-së dhe Kanadasë, Super Trupa ngarkohet me krijimin e një stacioni të Patrullës së Autostradës në zonën e kontestuar.