Su ve Ates (2013) aka Water and Fire

Loading...

Su ve Ates (2013) aka Water and Fire

10855
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 6.4

Një vajzë simpatike bie ne dashuri me një djalë të turpshëm e misterioz. Por edhe pasi mbetet shtatzëne, duket sikur lidhja e tyre është e ndaluar. Këshilltarët e djalit këmbëngulin, prandaj organizojnë një dasmë me vajzën familjejes kundërshtare dhe kështu martesa arrin t'i japë fund gjakmarrjes midis tyre.