Sezoni 6 – Episodi 22

Loading...

Përshkrimi

Diaz shënjestron skuadrën e shigjetës dhe të dashurit e tyre. Oliver përplaset me Felicity që vendos veten e saj në rrezik kur i jepet mundësia të ndalojë Diazin.