Sezoni 5 – Episodi 7

Loading...

Përshkrimi

Bjorn kthehet në Kattegat dhe mëson se beteja do të ndodhë pas dy hënave të plota. Ivari duhet të vendosë nëse mund të besojë armikun e tij të mëparshëm.