Sezoni 5 – Episodi 1 

Shkarko APK Filma24

Përshkrimi

Pasi një mysafir i papritur nga e ardhmja shfaqet në shtëpinë e tyre, Barry dhe Irisi duhet të gjejnë se si ta kthejnë atë në të ardhmen pa e prishur rrjedhën e kohës.

Loading...