Sezoni 4 – Episodi 21

Loading...

Përshkrimi

Ndërkohë që Gothami bie në anarki të plotë, një ekip heronjsh të pamundur do të ngrihet për ta shpëtuar atë. Bullocku merr drejtimin në GCPD dhe limitet psikologjike të Bruces testohen pasi janë gati ta vënë në rrezik.