Sezoni 4 – Episodi 18

Loading...

Përshkrimi

Të burgosurit e Arkhamit vazhdojnë të lëvizin lirshëm në Gotham dhe po bëhen gjithnjë e më të vështirë për t'u kapur. Gordon zhvillon një plan, por me gjysmë zemre duhet t'i kërkojë ndihmë Bruce. Ndërkohë, Barbara zbulon se sa larg miqtë e saj të rinj janë të gatshëm të shkojnë për të.