Sezoni 3 – Episodi 4

Loading...

Përshkrimi

Sunny dhe Bajie përballen me një armik të ri vdekjeprurës me një lidhje të errët me të kaluarën e Sunnyt, Chauja e përfshin vëllain e saj në luftën kundër Pilgrimit.