Sezoni 3 – Episodi 1Loading...

Përshkrimi

Është dita e shumëpritur e martesës së Thomas Shelbyt. Një vizitor misterioz vë në rrezik gjithë familjen Shelby dhe Thomasi e gjen veten të përfshirë në një rrjet intrige më vdekjeprurës se çdo gjë që ka hasur deri më tani.