Sezoni 3 – Episodi 1

Loading...

Përshkrimi

Kara mundohet të përballojë humbjen e Mon-El, duke përqëndruar energjinë e saj në të qenit Supergirl dhe tek një kërcënim i ri misterioz. Dikush nga National City ka një lidhje me Karan. Lena bën një lëvizje të guximshme.