Sezoni 2 – Episodi 9

Loading...

Përshkrimi

"Rigs dhe Myrto tërhiqen në botën fatale të teorive të komplotit. Ndërkohë, marrëdhënia e Rigsit me Mollin përparon, Myrto dhe Trisha përpiqen të fusin Harperin në një parashkollor të njohur."