Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Loading...

Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)

2295

Përshkrimi

Me ardhjen e ditës së Derbit, Tommy përballet me situata të vështira kundrejt armiqve të tij dhe zgjerimit të kompanisë që zotëron. Do ia hedhe paq edhe këtë herë?