Sezoni 2 – Episodi 5Loading...

Përshkrimi

Tommy dhe Grace ritakohen dhe kujtojnë kohërat e vjetra, për këtë ai largohet nga May. Tashmë duhet të thurë planin për të vrarë Marshallin, por edhe t'i shpetojë djallëzive të z. Shelby...