Sezoni 2 – Episodi 22 (I FUNDIT)

Loading...

Sezoni 2 – Episodi 22 (I FUNDIT)

1197

Përshkrimi

Skuadra është në alarm të lartë pasi një kërcënim i dukshëm është bërë për jetën e Riggsit; me Murtaughun duke marrë më shumë përgjegjësi në punë, ai dhe Riggs duhet të merren me marrëdhëniet e tyre që po ndryshojnë; Trish është kapur në disa probleme.