Sezoni 2 – Episodi 15

Loading...

Përshkrimi

Murtaughu dhe Riggsi kërkojnë fajtorin e një grabitjeje të zonës. Murtaughu thirret "gjysh" nga një prind tjetër kur ishte në sheshin e lojërave me Harperin, gjë e cila e nervozoi shumë. Riggsi përballet me lënien e pijes.