Sezoni 2 – Episodi 11

Loading...

Përshkrimi

Rigggs dhe Murtaugh kanë një çështje lidhur me falsifikimin e parave, ku të përfshirë janë edhe disa adoleshentë. Riggsi vendos të takojë dikë nga e shkuara.