Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)

Loading...

Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)

1133

Përshkrimi

Morgana hyn në Kamelot me të burgosurit e saj, duke pretenduar se ata janë tradhtarë dhe se vetëm ajo mund t’i shpëtojë nga plaçkitësit. Ajo përballet me Igrainën dhe e vret. Arturi arrin t’i mbajë sulmuesit në gji deri në kthimin e njerëzve të tij. Kalorësit kthehen në Kamelot ku Sibila merr përsipër fajin për komplotin dhe ekzekutohet. Tashmë, Arturi është i lirë të sundojë me Guineveren...