Seria 110

Loading...

Përshkrimi

Kampionati po nxehet. Goku dhe pjesa tjetër e Universit 7 po përballen me një betejë të egër me Universin 11. Qëndroni të vëmendshëm për diçka të jashtëzakonshme që po i ndodh Gokut.