Episodi 21

Episodi 21

990

Gutsi dhe të tjerët arrijnë të mbyllin shpellën e trollëve dhe kthehen te shtëpia e shtrigës. Atje zbulojnë se vendi ishte plot me apostuj. Ndërkohë shtriga i jep Gutsit një dhuratë të fundit.

Loading...