Sequence Break (2017)
PRISNI 5 SEKONDA 

Shkarko APK Filma24

Sequence Break (2017)

1366
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 4.6

Një romancë surrealiste midis një gruaje dhe një tekniku lojërash arkade. Disa forca të çuditshme metafizike ndryshojnë realitetin e teknikut duke çuar në mutacione të çuditshme bio mekanike.Loading...