Room (2015)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Room (2015)

13279
118 min
Viti: 2015 Cilësia: HD IMDb: 8.2

Pasi vogëlushi 5-vjeçar Xhak dhe e ëma e tij arratisen nga dhoma e mbyllur që Xhak kishte njohur gjatë gjithë jetës së tij, vogëlushi bën një zbulim të madh: atë të botës së jashtme.