Ride Along 2 (2016)

Loading...

Ride Along 2 (2016)

18789
102 min
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 5.9

Këtë herë polici në provë Ben Barber do të martohet me motrën e kolegut dhe shokut të tij Xhejms Pejtonit, por pak ditë para dasmës duhet të kapin një shpërndarës të madh droge në Majemi.