Revenge (2017)

Loading...

Revenge (2017)

1946
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 6.4

Xheniferi përndiqet nga tre meshkuj, Riçardi, i dashuri i saj i martuar dhe dy shokët e tij, të tre gjuetarë. A do të arrijë ajo të mbijetojë?