Paddington 2 (2017)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Paddington 2 (2017)

3654
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 8.1

Ariu Pedington jeton ne Londer ne nje familje shume te lumtur dhe ka shoke shume njerez. Por, jo te gjithe jane aq te drejte e zemermire si ai. Pedington do perballet me shume aventura qe e bejne te takoje njerez te rinj.