Mr. Roosevelt (2017)

Loading...

Mr. Roosevelt (2017)

2937
90 min
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Pasi një histori dashurie përfundon, komediania Emili Martin kthehet në qytet ku bëri kolegjin në Austin dhe duhet të harrojë të shkuarën teksa jeton me ish të dashurin dhe të dashurën e tij të re...