Mine (2016)

Loading...

Mine (2016)

8828
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Afganistan, Majk Stivens, pas dështimit të misionit të tij, në rrugën drejt vendit ku do t'i bashkohet trupave të tjera të ushtrisë, e gjen veten në një fushë me mina disa vjeçare dhe me njërën prej tyre poshtë këmbës së tij. Në pritje të autokolonës, nuk duhet t'i mbijetojë vetëm rreziqeve të shkretëtirës, por do të luftojë edhe me anën e tij psikologjike.