Mazinger Z: Infinity (2017)

Loading...

Mazinger Z: Infinity (2017)

2061
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 6.1

Kur Ferri sulmon tokën dhe përpiqet të shuajë gjithë njerëzimin, Mazinga Z, i madhërishmi, formohet për ta ndaluar atë.