Mad Genius (2017)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Mad Genius (2017)

1296
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 4.5

Gjeniu Fin beson se e keqja e njerëzimit vjen nga truri i tyre. Ai do të ç'kodojë trurin e njeriut dhe ta programojë atë nga fillimi. Por, kjo ide kaq gjeniale nuk shkon ashtu siç duhet...