Love, Simon (2018)
PRISNI 5 SEKONDA 

Shkarko APK Filma24

Love, Simon (2018)

1565
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.8

Simon Spajër fsheh një sekret të madh nga familja, miqtë dhe shokët e klasës. Kur sekreti i tij del në shesh, Simoni duhet të përballet me të gjithë dhe të pranojë identitetin e tij.Loading...