London Paris New York (2012)

Loading...

London Paris New York (2012)

5941
100 min
Viti: 2012 Cilësia: HD IMDb: 5.7

Nikhili dhe Lalitha janë karaktere krejtësisht të kundërta dhe tërhiqen shumë me njeri-tjetrin, pavarësisht kësaj, ose ndoshta pikërisht prej kësaj. Ndiqni udhëtimin e tyre ndërsa takohen në Londër, Paris dhe New York për një natë në çdo qytet.