Lapland Odyssey 2 (2015)

Loading...

Lapland Odyssey 2 (2015)

2051
87 min
Viti: 2015 Cilësia: HD IMDb: 6.0

Jahne dhe shokët e tij nisin një aventurë te re. Nisen të festojnë, por përfundojnë duke kërkuar Lumin, vajzën e Jahneit, e cila humbet vazhdimisht. Ndërkohë Inaria po shijon një mbrëmje te këndshme larg shtëpisë.