Kill’em All (2017)

Loading...

Kill’em All (2017)

8581
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 4.3

Historia e një shqiptari, babai i të cilit u vra nga serbët dhe hakmarrja e tij e vonuar. Suzana, një infermiere e përfshirë papritmas në një vrasje masive, merret në pyetje.