Kill Kane (2016)

Loading...

Kill Kane (2016)

5876
74 min
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 3.2

Bota e një profesori kthehet përmbys kur gruaja dhe fëmijët e tij vriten egërisht nga duart e një grupi mafiozësh. Ai e merr këtë çështje në duart e tij dhe endet rrugëve në kërkim të drejtësisë...