Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Loading...

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

1643
Viti: Cilësia: HD Kamer IMDb: 6.8

Kur vullkani i fjetur i ishullit fillon të riaktivizohet, Owen dhe Claire zhvillojnë një fushatë për shpëtimin e dinosaurve të mbetur nga kjo ngjarje që do të çojë në zhdukjen e tyre.