Jumanji (1995)

Loading...

Jumanji (1995)

3450
Viti: 1995 Cilësia: HD IMDb: 6.9

Loja magjike me zare iu çel një botë të rrezikshme aventurash të vegjëlve, Xhudi dhe Piter. Duke gërmuar në dhomat e një shtëpie të vjetër, fëmijët bëhen padashur pjesë e lojës, ku ka ngecur një tjetër djalë i vogël, 26 vite më parë. A do t'ia dalin ata, t'i japin fund makthit?