Jan Dara: The Finale (2013) +18
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Jan Dara: The Finale (2013) +18

224
138 minuta
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 5.6

KUJDES: FILMI PERMBAN SKENA EROTIKE! KESHILLOHET PER SHIKUES MBI 18 VJEC! Zhan Dara rikthehet në Bangkok për tu hakmarrë ndaj njerkut të tij dhe për të vënë në vend nderin e familjes. Gjatë këtij udhëtimi të tmerrshëm për hakmarrje, ai e gjen veten duke ecur në të njëjtën rrugë të neveritshme si njerku i tij.