Inferno (2016)

Loading...

Inferno (2016)

10617
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 6.3

Kur Robert Langdoni zgjohet në një spital italian me amnezi, ai bashkohet me Dr. Siena Bruks-in dhe së bashku ata duhet të shpejtojnë nëpër Europë për të penguar një komplot vdekjeprurës botëror.